Yleistä

Haluatteko käyttöönne pienen palan paratiisia keskeltä Helsinkiä? Sellainen olisi nyt tarjolla Kumpulan koulukasvitarhalla.  Cafe Puutarha sijaitsee koulukasvitarhan pienellä puolella ja on hyvä paikka erilaisille tapahtumille ja kokoontumisille.

Tila annetaan helsinkiläisille järjestöille, yhdistyksille ja kaupungin toimialoille käyttöön ilmaiseksi omatoimiperiaatteella. Yrityksiltä ja yksityiskäytöstä peritään maksu. Cafe Puutarha on osa Helsingin kaupungin nuorisopalvelujen ympäristökasvatustoimintaa ja siksi sen käyttäjiltä edellytetään ympäristöystävällisyyttä. Kaikki tilavaraajat sitoutuvat toimimaan koulukasvitarhan viljelytoimintaa kunnioittaen eli esimerkiksi sadettimia ei säädetä eikä peltojen yli oikaista.

Kesällä 2018 Cafe Puutarha muodostuu pienestä varastorakennuksesta ja sen edustalla olevasta paviljonkikatoksesta sekä pihapöydistä tuoleineen. Varastorakennuksesta löytyy mm. pieni jääkaappi sekä kahvin- ja vedenkeitin (katso lisätietoja kohdasta varusteet). Rakennusten läheisyydessä sijaitsevat ulkovessat. Esteetön WC löytyy kasvitarhan isolta puolelta, johon pääsee tarvittaessa käyttöönne luovutettavalla avaimella.

Cafe Puutarhan ympärillä saattaa olla muutakin kuin varaajan omaa toimintaa, esim. vapaaehtoisten palstalla voi olla viljelijöitä. Mikäli haluatte järjestää täysin yksityisen tilaisuuden, on siitä sovittava etukäteen.

 

Varastorakennus ja pihapöytiä tuoleineen

 

Paviljonkikatos