Tilan toimintaohjeet

Ympäristöystävälliset tarjottavat

Eettiset valinnat ja ilmastoystävällisyys ovat perustaa, jolle toiminta rakentuu. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tarjottavien tulee olla kasvistuotteita, mahdollisuuksien mukaan luomua ja lähiruokaa sekä Reilun kaupan tuotteita. Suosittelemme vegaanisuutta, mutta emme edellytä sitä.

 

Jätteet ja siivous

Tiloissa toimitaan omatoimiperiaatteella, eli ne tulee jättää yhtä siisteiksi kuin ne olivat tullessa. Ympäristöystävällisyys tarkoittaa myös toiminnan suunnittelua mahdollisimman vähäjätteiseksi ja kaiken syntyvän jätteen lajittelua uudelleenkäyttöön. Cafe Puutarhasta löytyvät lajitteluastiat bio-, seka- ja kartonkijätteille. Kukin käyttäjä siivoaa tilan ja sen ympäristön käytön jälkeen: lattiat lakaistaan, roskat kerätään piha-alueelta, tasot pyyhitään ja jääkaappi jätetään tyhjäksi. Myös ulkovessat on jätettävä siisteiksi ja vessaperitelinnet tarvittaessa täytettävä. Jääkaappi jätetään päälle, mutta kahvin- ja vedenkeittimen sekä mikron töpselit on hyvä irrottaa vuoron lopuksi.

 

Ovien lukitseminen ja avaimet

Kuitatkaa käyntinne varastorakennuksesta löytyvään kansioon. Tarkistakaa, että kaikki lukittavat tilat ovat tyhjillään ja lukitkaa ovet ja portit. Lukittavista paikoista kerrotaan avaimen luovutuksen yhteydessä. Avaimet toimitetaan sovittuun paikkaan.

 

Päihteettömyys

Kumpulan koulukasvitarha on savuton ja päihteetön alue, jossa noudatamme savuttoman Helsingin periaatetta.

 

Turvallisuus

Käykää läpi Kumpulan koulukasvitarhan turvallisuusohjeet, jotka löytyvät varastorakennuksen kansiosta. Lähin ensiapupiste löytyy pienen puolen vessojen läheltä.

 

Tapahtuman viestintä

Käyttäjä voi viestiä omasta tapahtumastaan tämän sivun kautta lähettämällä toivomansa tiedot: outi.m.kankaanpaa@hel.fi. Tapahtuman aikana on mahdollista kiinnittää mainoksia porttiin, ilmoitustaululle ja kahvilarakennukseen. Mikäli kyseessä on yksityistilaisuus, voi siitäkin ilmoittaa porttiin kiinnitettävällä julisteella. On tärkeää, että käyttäjä mainostaa tilaisuuttaan/tapahtumaansa myös omissa kanavissaan.

 

Palaute

Tarkoituksenamme on palvella käyttäjiä mahdollisimman hyvin heidän tarpeidensa mukaisesti. Pyrimme jatkuvasti kehittämään tiloja ja siksi käyttäjien toiveet, tarpeet ja kokemukset ovat meille tärkeitä.

Toivomme teiltä palautetta käyttövuoronne onnistumisesta ja ideoita tilojen kehittämiseksi. Kiitämme jo etukäteen vaivannäöstänne. Voitte lähettää palautteenne sähköpostitse tai jättää avainten luovutuksen yhteydessä.