Tunnelma viikon 29 jälkeen

Enää yksi viikko kahvilatoimintaa jäljellä Café Raparperimeressä. Aika on vierähtänyt nopeasti, ja ensiviikolla häämöttää jo loppujuhla.

Työskentelymme on kehittynyt jatkuvasti tehokkaampaan suuntaan, kuitenkin hyvä fiilis matkassa. Olemme oppineet uusia taitoja kuten asiakaspalvelua, erikoiskahvikoneen ja paellapannun käyttämistä sekä löytäneet ja kehittäneet paljon uusia reseptejä. Työ on ollut monipuolista ja olemme saaneet paljon vastuuta, minkä takia olemme joutuneet soveltamaan ja keksimään luovia ratkaisuja.

Työmotivaatiota ovat lisänneet iloiset asiakkaat, joiden määrä on systemaattisesti kasvanut. Lisäksi olemme saaneet kanta-asiakkaita sekä positiivista palautetta niin sosiaalisessa mediassa kuin kasvotustenkin. Erilaiset pajat tuovat väriä työpäiviimme. Tällä viikolla ohjelmassa oli graffitipajaa sekä jalkapalloilua ja luonnnonkosmetiikkaa. Saimme myös itse osallistua pajoihin, mikä oli mukavaa virkistystä heinäkuun pahteessa. Paahde oli toki toivottua ja sekin lisäsi asiakkaita.

Kirjoittajat: heinäkuun kahvilatyöntekijät Viivi, Saga, Waltteri ja Roni