Kauhujen Puutarha tulee jälleen!

 

Kauhujen Puutarhan kolisevat rautaportit aukeavat 1.11.2018 illan hämärtyessä.

Tervetuloa 9-17v. nuorten ryhmän kanssa retkelle Kauhujen Puutarhaan torstaina 1.11.2018 klo 17-20 Kumpulan koulukasvitarhalle (os.Vähänkyröntie 3-6), lähtö kauhuradalle Jyrängöntien puoleisesta portista. Kauhujen Puutarhan järjestää Pasilan nuorisotyöyksikkö yhdessä Lasten ja nuorten puutarhayhdistyksen kanssa.

Ennakkoilmoittautuminen tapahtumaan ma 29.10. iltaan mennessä sähköpostitse: outi.m.kankaanpaa[at]hel.fi

Nopeat syövät hitaat! Kerro, kuinka iso ryhmä teitä olisi suunnilleen tulossa ja minkä lähtöajan toivoisitte radalle klo 17-19.15 välillä. Kauhun maksimoimiseksi kaikki ryhmät eivät voi kiertää Kauhujen Puutarhaa yhtaikaa – siksi on tärkeää tietää milloin saavutte. Vahvistan lähtöajat teille sitä mukaa, kun ilmoittautumisia tulee.

Kauhuradan kiertäminen vie arviolta noin puoli tuntia, mutta lopuksi ryhmän kanssa voi jäädä haluamakseen ajaksi nauttimaan illasta nuotion äärelle kera paahdettujen vaahtokarkkien ja karmivan kasvomaalauksen. Tapahtuma on päihteetön ja maksuton ja päättyy klo 20.00.

Kerätkää siis kokoon hyvä porukka ja lupalaput, varustautukaa sään mukaisesti ja tulkaa hyiselle retkelle Kumpulan Kauhukasvitarhalle! Halloweenasut sallittuja, mutta ei pakollisia.