Tervetuloa kasvitarhalle heinäkuussa!

Kumpulan kasvitarhalla tapahtuu heinäkuussa kaikenlaista kivaa. Kasvitarha on auki ma-to klo 11.00-18.30, tervetuloa viihtymään!

Pidämme kahvilaa tiistaisin ja torstaisin klo 14-18 5.7. alkaen. Kahvilassa tarjoillaan nuorten itse leipomia herkkuja sekä muita virvokkeita.

Maanantaisin vedämme erilaisia pihapelejä, kuten esimerkiksi mölkkyä tai tikanheittoa.

Keskiviikkoisin 4.7. alkaen pidämme ohjattua pihafutista kaikille yli 9-vuotiaille. Futiksen ohjattu osuus on 15.00-16.00, jonka jälkeen voi pelailla loppupäivän vapaasti, myös ne jotka olivat liian nuoria ohjattuun osuuteen.

Torstaisin 12.7. alkaen koulukasvitarhalla on kaikille avoin vilttikirppis koko kahvilan aukioloajan 14-18. Kirppismyyjien ei tarvitse ennakkoilmoittautua eikä paikka maksa mitään – tule kun sinulle sopii, otat vain myytävät tavarat mukaan, hinnoittelet ne itse ja levität joko omalle viltille tai lainaat meiltä viltin. Tervetuloa myymään tai ostamaan!

Muutama työpajakin on tiedossa, merkkaa jo nyt kalenteriin kaikille avoimet ja maksuttomat työpajat. Ennakkoilmoittautumista tai ennakkotaitoja ei tarvitse, mukaan voi tulla non-stop -periaatteella:

Tiistaina 17.7. klo 13-15 pääsee valmistamaan luonnonkosmetiikkaa

Tiistaina 24.7. klo 14-18 pääsee graffitimaalaamaan

Tervetuloa!