Kesäkuun loppua

Meillä kesäkuun kesätyöntekijöillä on meneillään viimeiset päivät töissä, joten ajattelimme kirjoittaa mitä on tapahtunut lähiaikoina kasvitarhalla.

Koska alue on niin iso on perus duunia eli nurmikon leikkaamista ja siimaamista yllinkyllin, mutta tällä viikolla, kun lasten leirit ovat tauolla, olemme päässeet siimamaan ja leikkaamaan nurmikkoa kaikkialta ilman huolen häivää! Lisäksi olemme rakentaneet kukkalaatikoita kukille, jotka eivät mahtuneet uuteen viherseinään. Vaikka viherseinä on iso oli kasveja vain niin paljon enemmän. Nyt kasvilaatikot loistavat pihalla kilpaa auringon kanssa, joka vihdoin alkoi näyttäytymään.

Muutoksen kohteeksi on myös päässyt pikku puolen päätyvarasto johon on kahden viikon aikana rakennettu uudet hyllyt ja kokonaisuus on muunnettu toimivammaksi.

Olemme myös huomanneet, että kaikki pellot on istutettu täyteen. Kun harsot on otettu pois niin alta on paljastunut kasviloistoa (ja rikkaruohoja)

Kesätyöt eivät ole pelkkää puurtamista, koska eilen pääsimme viettämään työhvinvointipäivää seikkailutalolla. Ohjelmassa oli grillaamista ja melontaretki neitsytsaareen. Matkaa saareen oli noin 2,5 km per suunta ja se taittui mukavasti vesilintuja katsellen ja auringosta nauttien.

Kumpulan koulukasvitarhalla on ollut oikein mukava työskennellä kuukauden verran, vaikka välillä on satanut aurinkoiset päivät ovat auttaneet jaksamaan. Haluamme kiittää henkilökuntaa ja työnantajia mahtavasta kesätyöpaikasta ja kokemuksesta mikä on meille kertynyt.

Nyt jätämme blogin heinäkuun kesätyöläisten hoivaan ja siirrymme itse kesälaitumille.

Peace